Befejeződött Debrecenben, az Eötvös utcai Általános Iskolában a leghosszabb ideig tartó teremröplabdázás világcsúcsának megdöntésére irányuló kísérlet. A február 10-én. csütörtökön 14 órakor kezdődött játék végül február 13-án, vasárnap 22 óra után néhány másodperccel ért véget. Ez azt jelenti, hogy a lengyelek által eddig tartott 76 és fél órát jelentősen megjavítja, több mint 80 órás világcsúcsot értek el a vállalkozók.

A játékosok emberfeletti teljesítményén kívül a támogatók, a kísérletet segítő személyzet, a játékvezetők, jegyzőkönyvvezetők és a hitelesítők is példamutató munkát végeztek. A kísérlet sikerét az is segítette, hogy két délutánon Erdődiné Szabó Edit és Balogh László átgyúrta a játékosok fáradt izmait. A kísérletet a világ minden részéről érkező buzdítások és élénk médiaérdeklődés övezte. Song Jiajun, a Fang Zhou Chinese Volleyball Club elnöke személyesen tekintette meg a rekordkísérletet.

Bár az eredmény a rekord szempontjából mellékes volt, álljon itt a végeredmény is. A Zöldek 243 játszmát nyertek a Fehérek 61 nyert szettjével szemben. Az összesített pontarány 7350:5576 volt.

Gratuláció
A hunvolley.blog kis csapata szívből gratulál az ötlethez, a kivitelezéshez, ehhez a világraszóló, fantasztikus teljesítményhez, illetve a kitartáshoz, és jó pihenést kíván a résztvevőknek a következő napokra! Továbbá köszönjük szépen a folyamatos tájékoztatást az esemény helyszínéről.

Címkék: debrecen vegyes röplabda guinness eötvös

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr272659306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsozsinátor 2011.02.14. 00:28:02

Megint én...én végig tudtam, hogy sikerülni fog:)Az összes résztvevőnek gratulálok!Lili, ha olvasod ezt, nagyon sok sikert kívánok neked a továbbiakban is. Elképesztőek voltatok!

tartó 2011.04.18. 20:54:44

Szisztok ! Szívből gratulálok! Azt tudjátok, hogy Ajkán is készülnek ilyen rekordra, ráadásul nagyon fiatal középiskolások.
Szurkoljunk nekik is.
süti beállítások módosítása