A csütörtökön 14 órakor elkezdődött leghosszabb ideig tartó teremröplabdázás világcsúcsának megdöntésére irányuló kísérlet még javában tart Debrecenben, az Eötvös utcai Általános Iskolában. Több mint 33 óra után továbbra is rendületlenül állják a sarat a játékosok a kisebb-nagyobb sérülések, és az egyre nagyobb fáradtság ellenére. Péntek este 2433–1756 arányban a Zöldek csapata vezetett a Fehérek ellen.

A két 12 fős csapat naponta kétóránként este 10-től reggel 6-ig pedig négyóránként cseréli egymást. A támogatók jóvoltából folyamatosan biztosított a játékosok és a személyzet részére ásványvíz, Traubisoda, finom ételek, gyümölcsök, szőlőcukor, vitaminok. A 77 órás kísérletnek az egyharmadán tehát már túl vannak a vállalkozók, vasárnap 19 óráig kellene folytatódnia a sikerhez a játéknak.

Címkék: debrecen vegyes röplabda guinness eötvös

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr282655504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása