Különleges meccs lesz a vasárnapi Sümeg–Kodolányi találkozó a férfi NB I 10-14. helyéért zajló középszakaszának nyolcadik fordulójában, hiszen a hazaiak kispadján ezúttal a szakmai igazgató, Botos Ferenc ül. A mester legutóbb 2006-ban irányított magyar felnőtt csapatot. Az Extraligában tovább folytatódik az egyelőre megjósolhatatlan kimenetelű harc a kiesés elkerüléséért. Beharangozó!

Extraliga, férfiak, középszakasz, az 5-9. helyért, 8. forduló

MAFC-BME-MAPEI – DÁGI KSE
(Február 13. vasárnap, 16 óra)
Nagy akarattal és lelkesedéssel játszik mindkét csapat, úgyhogy valószínűleg jó hangulatú, szoros rangadó várható. A fővárosiak saját otthonukban jól szerepelnek mostanában, a Dág pedig ismét ragyogó formában van, ez pénteken a Veszprém ellen nagyon jól látszott. A kistelepülés együttese az ötödik helyre hajt, az előző fordulóban szabadnapos MAFC viszont még nem biztosította a bennmaradást.

Tippünk 3:2

COMPANY NYELVISKOLA-VESZPRÉMI RC – HPQ-SZEGEDI RSE
(Február 13. vasárnap, 17 óra)
Az elmúlt két mérkőzését egyaránt 3:0-ra elvesztette a Veszprém, amely így a Dág mögé, a hatodik helyre szorult a tabellán. A bakonyiak nem játszottak rosszul a pénteki meccsen, bár a megengedhetőnél többet hibáztak, de végig rendkívül lelkesek voltak, mindent megtettek a sikerért, de a Dág otthonában ez kevésnek bizonyult. Hazai pályán azért más lesz a helyzet, még akkor is, ha esetleg megint nem lesz teljes a keret. A Szeged hősies győzelmet aratott a Csepel ellen öt játszmában, nem valószínű, hogy vasárnap képes lesz az idegenbeli bravúrra.

Tippünk 3:1

Férfiak, középszakasz, az 5-9. helyért
Az állás 7 forduló után
5. Dág 10 pont (15:9, 6 mérkőzés)
6. Veszprém 9 pont (10:12, 6 mérkőzés)
9. Szeged 8 pont (10:11, 5 mérkőzés)
8. Csepel 8 pont (11:15, 6 mérkőzés)
7. MAFC 7 pont (10:9, 5 mérkőzés)

NB I, férfiak, középszakasz, a 10-14. helyért, 8. forduló

SÜMEGI RE – KODOLÁNYI-MASITA FRKE
(Február 13. vasárnap, 17 óra)
Szombat délelőtt ötjátszmás meccset játszottak a fehérváriak hazai pályán a Szolnok ellen, a Sümeg viszont pihent a legutóbbi fordulóban. A legutóbbi két alkalommal vereséget szenvedett otthon a Sümeg, ezért most minden bizonnyal nagyon szeretne javítani saját közönsége előtt az együttes, amelynek kispadján ezúttal a szakmai igazgató, Botos Ferenc ül majd, erre legutóbb 2006 tavaszán, Jászberényben volt példa!

Tippünk 3:0

A Nyíregyháza–Szolnok meccset február 25-én, péntek 20 órától rendezik.

Extraliga, nők, osztályozó, visszavágó

BITT-KAPOSVÁRI NRC – BÉKÉSCSABAI RSE
(Február 13 vasárnap, 16 óra)

Ahogyan várható volt, az első meccsen megmutatkozott az osztálykülönbség. A párharc eldőlt, a visszavágón mindkét csapat felszabadultan, nyugodtan játszhat, kísérletezhet, az edzők lehetőséget adhatnak a cserejátékosoknak is.

Tippünk 0:3

Címkék: beharangozó röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr862656065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása