Két mérkőzés vár a hétvégén a HPQ-Szeged férficsapatára az Extraliga 5-9. helyéért zajló középszakaszában. A csongrádiak pénteken Dágon vendégszerepelnek, vasárnap pedig a MAFC együttesét fogadják az Etelka sori csarnokban.

A Szeged pénteken Dágra utazik, az NB I alapszakasz-győztesének otthonába. A csongrádi csapatban Bitó Attila, Babanyecz Roland, Bondor Tamás, Filius István, Torma Péter és Posztós Bendegúz játékára biztosan lehet számítani, míg Mészáros Péter őedző csereként Strezeneczki Gyulát, Csányi Rolandot és Gyuris Attilát viszi magával. Az utazó csapatból a héten egyedül Bondor nem edzett, mivel 39 fokos láza volt, a pénteki meccsen azonban számíthat rá a tréner.

„Dágon a pillanatnyi forma dönt majd, akár mi is lehetünk a jobbak – fogalmazott Strezeneczki Gyula, a Szeged csapatkapitánya. – Az utóbbi két meccsünk jól sikerült, a Veszprém elleni bajnoki siker után kupameccsen a Szolnokot is legyőztük, az más kérdés, hogy a továbbjutáshoz ez sem volt elegendő. Ha úgy röplabdázunk, mint azon az összecsapáson, nyerhetünk Dágon.”

Vasárnap a MAFC látogat Szegedre, a mérkőzést az Etelka sori munkacsarnokban rendezik 16 órától. Érdekesség, hogy az alapszakaszban a csongrádiak egyetlen győzelmüket éppen a fővárosiak ellen aratták, Szegeden 3:2-re. A találkozón már Makhult Zoltán is játszhat, aki egy hónap szünet után térhet vissza. Csíkos Gábor korábbi sérülése azonban nem javult, ezért ő egyik találkozón sem vállalja a játékot.

(forrás: delmagyar.hu, szegedma.hu)

Címkék: szeged röplabda extraliga hpq

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr532637637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása