A Szolnoki Főiskola RK-SI hazai pályán 3:0-ra nyert a HPQ-Szegedi RSE ellen a férfi Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A szolnokiak ezzel nagyon közel kerültek a továbbjutáshoz. Ha sikerrel járnak, egymás után harmadszor lehetnek résztvevői a négyes döntőnek, amelyben két éve a harmadik, tavaly pedig a negyedik helyen végeztek.

Bár a korábbi válogatott játékos, Petheő Gábor is vállalta a játékot, ő sem tudott segíteni a szegedi csapaton, amelyet az első szett végén Csányi Dániel sérülése is sújtott. A sima első felvonás után a másodikban sokáig több ponttal vezetett a csongrádi együttes (8:3, 11:5), de a hazaiak lassan felzárkóztak és fordítottak. Az utolsó játékrészt szintén simán, végig vezetve nyerték a szolnokiak.

Magyar Kupa, férfiak, negyeddöntő, 1. mérkőzés

Szolnoki Főiskola RK-SI – HPQ-Szegedi RSE 3:0 (17, 24, 20)
Szolnok, 100 néző. Játékvezetők: László É, Pőcze
Szolnok: Rása A., Bodonyi, Rása G., Kovács S., Csépke, Tarjányi. Csere: Gulyás (liberó), Bede, Szőllősi. Edző: Juhász György
Szeged: Babanyecz, Bitó, Bondor, Torma P., Csányi D., Posztós. Csere: Filius (liberó), Mészáros P., Strezeneczki, Petheő. Játékos-edző: Mészáros Péter

(forrás: szegedma.hu)

Címkék: szeged szolnok röplabda magyar kupa hpq

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr302601378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása