A női Extraligában 1-4. helyéért zajló középszakaszának második fordulójában az NRK-Nyíregyháza a címvédő BSE együttesét látja vendégül, az alsóházban Főiskola SE vendége pedig az Újpesti TE lesz.

Az NRK pénteken drámai, ötjátszmás csatában bukott el a Vasas otthonában. A folytatás még nehezebbnek ígérkezik, hiszen a szabolcsiak vasárnap a listavezető BSE-t fogadják. Érdekesség, hogy a fővárosiak eddig egyetlen vereséget szenvedtek az idény során, éppen az NRK otthonában! Ugyanakkor az is igaz, a fővárosiak bombázója, Sándor Renáta az ominózus összecsapáson 39 pontot termelt, és az ifjú titán azóta sem lankad, legutóbb 38 egységig jutott a Gödöllő ellen.

„Annyi bizonyos, ha a csapat meg tudja ismételni azt a teljesítményt, amit a Vasas ellen az első három játszmában nyújtott, továbbá az apró hibákat sikerül kiiktatni, javítani, akkor nyílt csatát vívhatunk – szögezte le Kőhalmi Richárd, az NRK edzője. – Természetesen sok múlik azon, hogy Sándor Renátával mennyire bírunk, de majd kitalálunk valamit...”

A továbbra is nyeretlenül sereghajtó Nyíregyházi Főiskola számára csak a győzelem lehet a cél vasárnap, az Újpestet ellen. A házigazda szembe találja magát azzal a Kapuvári Melindával, aki a közelmúltban igazolt az NRK-Nyíregyházától a fővárosiakhoz, miként Várhegyi Anikó is, vagyis, egy megerősített rivális érkezik a szabolcsi városba.

„Bízunk a hazai pálya előnyében, és kicsit abban is, hogy az Újpestből sokat kivett a Békéscsabával vívott hosszú, öt szettben megnyert mérkőzés, ráadásul még utaznia is kell – adott hangot reményének Kolozsi János, edző. – Amellett, hogy a lehető legjobb eredményt szeretnénk elérni, változatlanul figyelünk a csabaiakra, mivel ők a legnagyobb ellenfeleink a kiesés elleni harcban.”

(forrás: szon.hu)

Címkék: nyíregyháza röplabda főiskola extraliga nrk

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr672586867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása