A férfi Bajnokok Ligája több kvartettben már korábban eldőlt a továbbjutás kérdése, az F-csoportban azonban az utolsó, hatodik forduló dönt Mózer Zoltán osztrák csapata, a házigazda Hypo Tirol Innsbruck, valamint a belga bajnok Knack Randstad Roeselare között. A szerdán 20 óra 15 perckor kezdődő meccs élő közvetítése ide kattintva, az élő eredményközlés pedig ide kattintva megtekinthető!

Mivel az utolsó körben minden meccset szerdán rendeznek, bőven lesz mit nézni este! Ugyanebben a csoportban Veres Péter együttese, a már biztosan csoportelső orosz Dinamo Moszkva magyar idő szerint 18 óra 30 perctől a görög Panathinaikosz csapatát fogadja. Délutáni bemelegítésnek tökéletes! Élő közvetítés itt! Élő eredményközlés itt!

A D-csoportban a román bajnok Remat Zalau a lengyel PGE Skra Belchatow otthonában szerepel 18 órától. Geiger Andrásnak, Nagy Péternek és Németh Szabolcsnak bizonyára nagy élmény lesz több mint tízezer szurkoló előtt pályára lépni! Nekünk meg az, hogy mindezt nézhetjük! Élő közvetítés itt! Élő eredményközlés itt!

Olyan meccs is lesz, amelynek mindkét résztvevője rendelkezik magyar vonatkozással! Az E-csoportban Szabó Dávid csapata, az olasz Sisley Treviso 20 óra 30 perctől Demeter György edző együttesét, a török bajnok Fenerbahcét fogadja. Fájdalom, hogy már egyik csapat sem juthat tovább, a találkozó tétje már csak a CEV Kupa-részvétel kiharcolása. Élő közvetítés itt! Élő eredményközlés itt!

És még mindig nincs vége a szerdai, nemzetközi meccsdömpingnek, hiszen a Bajnokok Ligáján kívül is van élet! A női CEV Kupa második fordulójának visszavágóján Dégi Barbara csapata, a svájci VBC Köniz 19 óra 30 perctől a török Besiktas együttesét fogadja! Élő eredményközlés itt!

A férfi Challenge Kupa negyedik fordulójának visszavágóján Koch Róbert osztrák csapata, az SK Posojilnica Aich/Dob a szerb Vojvodina otthonába látogat, a meccs 19 órakor kezdődik. Élő eredményközlés itt! Ugyanebben a sorozatban Mészáros Dömötörrel a soraiban a török Arkas Izmir a fehérorosz Sztrojtel Minszk otthonában játszik magyar idő szerint 16 órától. Élő eredményközlés itt!

Címkék: demeter bajnokok ligája nagy szabó mészáros németh röplabda veres fenerbahce dinamo koch treviso tirol geiger mózer arkas remat aich dob dégi köniz

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr222578481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása