Veszprémből, Sümegről, Tapolcáról és Dabroncról összesen tíz csapat (négy lány és hat fiú) nevezett a hagyományos győri Szünidei Tornára, amelyet december 28-án rendeztek, ez is azt jelzi, hogy Veszprém megyében több helyen is kiemelt szerepe van a röplabdának, nem csak lány, de fiú szinten is.

Az eredményeket tekintve taroltak a megye csapatai. A gyermek lányoknál a Tapolca csapata hozta el az első helyet, az Ikrény a második, a Veszprém Báthory pedig a harmadik helyen végzett. A gyermek fiúknál a Sümeg megvédte tavalyi elsőségét. A mini fiuknál öt Veszprém megyei csapat indult, a Dabronc nagy csatában (15:14 a minden eldöntő szettben) a döntőben maradt alul a budapesti RUNKIL SE csapatával szemben. A Sümeg itt a harmadik helyet szerezte meg. A mini lányoknál Komárno, Nagybajom, Sümeg végső sorrend alakult ki.

Címkék: győr veszprém röplabda utánpótlás runkil

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr402547652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása