Győrött már több évtizede megrendezik a téli szünetben a röplabdások szünidei tornáját. Ez a verseny jó lehetőséget ad egyrészt a csapatok versengésére, másrészt az iskolai szünet egészséges eltöltésére. Az idei tornára december 28-án kerül sor, csaknem negyven csapat részvételével.

A megyei csapatokon kívül Budapestről és a Dunántúlról jönnek általános iskolai csapatok. A szomszédos országok csapatai – ausztriai és a szlovákiai együttesek – évek óta ellátogatnak a tornára, amelyen rendszeresen harminc-negyven együttes küzd a helyezésekért, az érmekért. Tavaly negyven, idén 39 együttes nevezett. A mérkőzéseket reggel kilenc órától rendezik. A mini lányok a Jedlik-iskola, a gyerek lányok a Kazinczy-gimnázium és a Hild-iskola, a gyermek fiúk a Révai-gimnázium, míg a mini fiúk a Radnóti-iskola tornatermében játszanak.

A tavalyi győztesek közül újra itt lesz az Ikrény lány együttese és a Sümeg fiúcsapata. Trónfosztásra több csapat készül, így a budapesti RUNKIL SE, a Győri DRC, a Komárno és a Veszprém. A megyei szövetség képviselői a torna eredményhirdetésekor adják át a megye legjobb mini és gyermek leány és fiú játékosainak a díjaikat.

(forrás: Kisalföld)

Címkék: győr röplabda utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr22544047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása