Borlai Luca krónikus sérülés miatt bejelentette visszavonulását, így kezdőfeladó nélkül maradt az Extraliga felsőházában szereplő TEVA-Gödöllői RC. Ahogyan sejteni lehetett, a jászberényi vonal jelentette a segítséget, az együttes leigazolta Kriegel Évát, aki Franciaországból tért haza egykori edzője, Deme Gábor hívására.

Kriegel Éva 1984-ben született Jászberényben. Szülővárosában kezdett röplabdázni, majd Ratimorszky Károly hívására Vasasba igazolt, aztán az Egyesült Államokba költözött, ahol a Mississippi State University Bulldogs játékosa lett. Miután visszatért Európába, a francia RC Villebon 91 csapatába igazolt. Az idei szezont eddig az Union Stade Francais Saint Cloud együttesénél töltötte, Párizsban, de a csapat az első osztályban nyeretlenül sereghajtó, így a magyar bizonyára vágyik már a sikerélményre!

Címkék: röplabda gödöllő extraliga kriegel

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr472536882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása