Újabb kellemetlen vereséget szenvedett az ARC RSE a NB II Nyugati-csoportjában. Az ajkaiak az alapszakasz nyolcadik fordulójában 3:1-re kaptak a Pécsi TE-PEAC otthonában.

Az egyesület megrendült anyagi helyzete miatt nyomasztó légkörben készült a mecseki túrára az ARC RSE. Az első szettben a hazaiak akarata érvényesült, de a játékrész közepén magára talált az Ajka és felzárkózott 18:15-re. Szokol-Humay Dea sérülése a lehető legrosszabbkor jött, s bár nagyon igyekezett az ARC, már nem tudta ledolgozni hátrányát. A második felvonásban erős nyitásokkal és bátor támadójátékkal egyenlítettek a vendégek. Pocsék nyitásfogadásaik miatt nem sok közük volt a harmadik játszmához a bakonyiaknak. A negyedik részben szoros csatában maradt alul az ARC RSE (3:1).

Szombaton újabb forduló következik, de kétséges, ki tud-e állni az Ajka...

Storcz Tamás, a Pécs edzője: – Gratulálok a csapatnak! Lelkes, fegyelmezett játékkal, jó egyéni és csapat teljesítménnyel fontos győzelmet arattunk.

NB II, nők, Nyugati-csoport, alapszakasz, 8. forduló

Pécsi TE-PEAC – ARC RSE 3:1 (22, –20, 9, 25)
Pécs, 50 néző. Játékvezetők: Oláh, ifj. Szabó A.
Pécs: Böröczki, Császár, Gregor, Mihályfi, Pesti, Szilágyi. Csere: Szalai (liberó), Bagdi, Bauer, Molnár Zs., Takács J., Tolnay. Edző: Storcz Tamás
Ajka: Szokol-Humay, Fonyó, Kelemen, Poórné, Tóth, Nimsz. Csere: Simon (liberó), Kolat, Pajor, Somosi, Kun. Játékos-edző: Poór Tamásné

(forrás: PEAC, Veszprém megyei Napló)

Címkék: pécs röplabda pte ajka nb ii peac arc rse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr202521347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása