A Challenge Kupa harmadik fordulójának visszavágóit rendezték kedden, Kovács I Zoltán szlovén csapata kiesett, Koch Róbert osztrák együttese viszont továbbjutott!

A szlovén csapat az első szettben nagyon idegesen játszott, ezt kihasználva a franciák könnyedén nyertek 19 perc alatt 25:16-ra. A második részben volt a leginkább kiegyenlített a játék, a hazaiak diktálták a tempót, és sokáig tartották előnyüket, de a végjátékban túl sokat hibáztak, ezért kikaptak (22:25, 0:2). A harmadik szettben látszott, hogy elvesztette a hitét a szlovén csapat, így a franciák viszonylag sima győzelemmel, és továbbjutással távozhattak.

Challenge Kupa, férfiak, 3. forduló, visszavágó

SK Posojilnica Aich/Dob (osztrák) – OK Kakanj (bosnyák) 3:2 (23, –24, 19, –21, 15)
Továbbjutott: SK Posojilnica Aich/Dob, kettős győzelemmel (6:2)

OK Salonit Anovo Kanal (szlovén) – Beauvais Oise (francia) 0:3 (–16, –22, –17)
Kanal, 650 néző. Játékvezetők: Herneth (dán), Popovic (szerb)
Salonit Anhovo: Paravan, Kovács I Z. 9, J. Kovacic, Bektasevic, A. Kovacic 8, Dos Santos 6, Paliska, Andel 11, Savicic 6, Krivec 2, Orel, Sabec. Edző: Dragutin Suker
Beauvais: Bartik 19, Hebert, Juricic 7, Krnic 2, Lacassie 14, Schroeder 1, Songolo 10, Javurek, Patin 2. Edző: Gabriel Denys

Továbbjutott: Beauvais Oise, kettős győzelemmel (6:1)

A mérkőzés képgalériája ide kattintva megtekinthető!

Címkék: kovács röplabda challenge kovács zoltán koch kanal anhovo salonit aich dob

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr22516648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása