Mindkét nyíregyházi női röplabdacsapat érvényesítette a papírformát a Magyar Kupában. A Főiskola SE a Győr, az NRK pedig a Tatabánya otthonában nyert, így mindkét csapat bejutott a legjobb nyolc közé.

A továbbjutásról az osztálykülönbség miatt egy mérkőzés döntött mindkét párharcban, ez egyik nyíregyházi csapatnak sem okozott gondot. Mégis akadt izgalom: a Főiskola SE játékosa, Roma Flóra szüleivel indult a csapat után, eközben közúti balesetet szenvedtek. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Magyar Kupa, nők, 2. forduló

Győri DRC – Nyíregyházi Főiskola SE 1:3 (–4, 22, –13, –11)
Győr, 50 néző. Játékvezetők: Szabó A., Bátkai-Katona
Győr: Szekeres, Gyurics, Harmat, Pálfalvy, Sipos R., Földi. Csere: Schuch. Edző: Farnady Ernő
Nyíregyháza: Sipos T., Savic, Szikszai, Tóth D., Homoki J., Morvai A. Csere: Szali (liberó). Edző: Kolozsi János

Kolozsi János: – Minden győzelemnek örülni kell, tehát ennek is. Most már elmondhatjuk, hogy immár évek óta legalább nyolc közé jutottunk, és erre büszkék vagyunk.

Tatabányai Volán SE – NRK-Nyíregyháza 0:3 (–16, –17, –15)
Tatabánya, 50 néző. Játékvezetők: Jéger, Szekér
Tatabánya: Dombi, Pap I., Mészáros, Szövérdffy, Haász, Somogyi. Csere: Tóth R. (liberó), Sinai, Velledics, Lovas. Edző: Tálosné Rozsinszki Rita
Nyíregyháza: Sitku, Katona B., Dávida, Janetka, Kapuvári, Erdősné. Csere: Petróczi (liberó), Erdős Zs. Edző: Kőhalmi Richárd

Kőhalmi Richárd: – Gratulálok csapatomnak a nyolc közé jutáshoz. Nagyon szimpatikus, jó röplabdát játszó Tatabányát győztünk le.

(forrás: szon.hu)

Címkék: tatabánya győr nyíregyháza röplabda főiskola magyar kupa nyíregyházi főiskola nrk

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr642488018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása