A hétvégén Nyíregyházán találkozik a leány röplabdasport hazai elitje, ekkor rendezi ugyanis a Móricz Zsigmond Általános Iskola a negyedik nemzetközi tornáját.

Moravszki Gyuláné főszervező, egyben a házigazdák edzője a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy ezúttal tizenkét csapat verseng majd a kétnapos rendezvényen. A korosztályos válogatottakat felvonultató torna nívósnak ígérkezik, a magyar együttesek mellett szlovákiai, romániai, cseh, lengyel és ukrán csapat is várható, és elsőként a jánkmajtisi lányok is megmérettethetik magukat az erős mezőnyben.

Az első Móricz Kupát a Vasas nyerte, az azt követő kettőt a Móricz-Nyírsuli. A tizenkét csapat szombaton (kezdés: 8.30) négy darab hármas csoportban kezdi a küzdelmet a Zay és a Móricz iskolákban, a csoportgyőztesek kiemeltként folytathatják, a többiekre kvalifikációs kör vár, hogy aztán a legjobb nyolc tovább játszhasson. A legjobbak vasárnap délelőtt a Móriczban döntik el a dobogós helyezések sorsát.

A 4. Móricz Kupa mezőnye: Jaslo (lengyel), Sambir (ukrán), Praha (cseh), Presov (szlovákiai), Satu Mare (romániai), Vasas, Békéscsaba, Miskolc, Bem-Nyírsuli, Arany, Jánkmajtis, Móricz-Nyírsuli

(forrás: szon.hu)

Címkék: nyíregyháza röplabda utánpótlás nyírsuli

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr592486761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása