Iskolák lányligája Szabadkán

 2010.11.25. 09:58

A szabadkai Spartacus női röplabdaklub európai pályázati pénzekből általános iskolai, sőt nagy valószínűséggel középiskolai röplabdaligát is indít a községhez tartozó húsz iskola számára. A következő héten az oktatási intézmények igazgatóival és tornatanáraival egyeztet a klub igazgatója, Zoran Olajic, két héten belül pedig akár el is indulhat a versenysorozat!

A liga várhatóan Fornetti-liga SU Sampiona név fut majd, mivel Szabadka sportfelelőse, Nemanja Simovic szerint a szabadkai péküzemmel is rendelkező gyár magára vállalta a versengés támogatását.

„65 éves története során a klub mindig a röplabda nagykövete volt – indokolta Zoran Olajic klubigazgató, minek is köszönhető, hogy megvalósulhat ez a program. – A következő egy évben ezzel a ligával azt szeretnénk elérni, hogy az iskolai sport mind nagyobb teret nyerjen. Ha igény mutatkozik rá, később a fiúk ligáját is beindíthatjuk!”

A klub tavasszal vagy nyáron röplabdatábor szervezését is kilátásba helyezte.

(forrás: Magyar Szó)

Címkék: röplabda szabadka spartacus

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr222472056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása