A női NB II Nyugati-csoportjában, az alapszakasz ötödik fordulójában megszerezte első győzelmét a Szombathelyi Egyetemi SE. A vasiak a városi ellenfél Haladás VSE otthonában nyertek 3:0-ra. A csoport sereghajtóinak mérkőzésén a győztes csapat sérülés miatt nélkülözte legjobbját, Bán Évát.

NB II, nők, Nyugati-csoport, alapszakasz, 5. forduló

Haladás VSE – Szombathelyi Egyetemi SE 0:3 (–15, –15, –19)
Szombathely, 50 néző. Játékvezetők: Őri, Kiss L.
Haladás: Laki, Tuboly, Werkmann, Szárnyas, Majorné, Solt. Csere: Wagner (liberó), Sipos, Szabó, Sákovics, Marics. Játékos-edző: Laki Klaudia
Egyetem: Koronczai, Kenesei, Bíróné, Szanyi, Horváth, Tóth. Csere: Molnár (liberó), Berta, Németh. Edző: Lajkó György

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Laki Klaudia: – A kezdeti bizonytalanság után örömmel tapasztaltam, hogy kevesebb nyitást rontottunk, és nyitásfogadásban, valamint mezőnymunkában is javulunk.
Lajkó György: – A gyengébb játékerőt képviselő Haladás egy kicsit elaltatott bennünk, de így sem volt problémánk. Sokkal nagyobb gondot jelent a létszámhiány. Bán Éva egy hónapra kidőlt, Kele Judit és Magvas Renáta pedig nem tud tovább a rendelkezésünkre állni.

(forrás: Vas Népe)

Címkék: egyetem szombathely haladás röplabda nb ii

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr872460344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása