Tornagyőzelemmel kezdte szereplését a Kaposvári Sportiskola leány röplabdacsapata az Országos Gyermek Bajnokságban. Jezeri Tibor edző tanítványai a Toldi iskola tornatermében fogadták a Tapolca, a Kalocsa és a Szombathely együttesét.

Elsőként a Tapolca csapata ellen lépett pályára a Kaposvári Sportiskola. A lányok jól ismerték egymást, nemrég már találkoztak egy felkészülési tornán. „A Tapolcát megvertük Veszprémben, a Szombathelyet is legyőztük már, a Kalocsáról viszont nem tudom, hogy milyen erősségű” – mondta Száraz Brigitta.

A KASI nehezen lendült játékba, de végül 3:0-ra legyőzte Veszprém megyei ellenfelét. „Úgy gondolom, a csapatunk van olyan erős, hogy mindhárom mérkőzést meg tudjuk nyerni. Az első kettőben kell végeznünk” – mondta Jezeri Tibor, a Kaposvári Sportiskola edzője.

A kaposváriak végül két győzelemmel és egy vereséggel zárták a hazai tornát. A Szombathely együttesét 3:0-ra verték, viszont a Kalocsától 3:2 arányú vereséget szenvedtek. A körbeveréseknek köszönhetően így is elsők lettek. Az alapszakasz második tornáját december első hétvégéjén rendezik, a lányok ott is szeretnének az első kettőben végezni.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda utánpótlás kasi

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr192442827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása