Két korosztály küzdelmeiben vett részt a szegedi Markovics Endre-emlékversenyen a Dunaújvárosi VSI röplabdacsapata. Tomanóczy Tibor és Kelemen István tanítványai szép eredményt értek el a viadalon, hiszen egy hetedik hely mellett egy aranyéremnek is örülhettek.

A DVSI két csapata is Szegeden vendégszerepelt, ahol a Markovics Endre-emlékversenyen húztak szerelést a sportiskolás palánták mini, illetve gyermek kategóriában. A mini korosztályban a Kunhegyes, a Szeged, illetve a Kecskemét volt az ellenfél a csoportmeccsek során, amelyeket két győzelemmel, s egy vereséggel fejezett be Tomanóczy Tibor és Kelemen István együttese. Az egyenes kieséses rendszerben azonban nem volt szerencséjük az újvárosiaknak, akik előbb két szettben kikaptak a Kecskeméttől, így hiába nyerték meg következő három találkozójukat, végül a hetedik helyen fejezték be a tizenhat csapatos megméretést.

Sokkal jobban ment a gyermek korosztályban küzdő sportiskolás röplabdázóknak, akik a Kunhegyes, a Szeged, a Sümeg 1, illetve a Kecskemét 2 együtteseivel mérkőztek meg a csoportkörben, s szettet sem veszítve hozták a csoportgyőzelmet. A döntőbe jutásért a Kaposvári Sportiskola együttesével néztek farkasszemet a Dunaújvárosi VSI sportolói, akik ezúttal sem ismertek kegyelmet, majd a fináléban szintén két szettben győzték le a Kunhegyest. Kelemen István fiatal csapata tehát hibátlan teljesítménnyel, szettet sem veszítve nyerte meg a tornát, s ez még ebben a korosztályban is hatalmas bravúrnak számít.

Markovics endre-emlékverseny, Szeged

A DVSI eredményei

Mini
Csoportmérkőzések:
DVSI – Kunhegyes 1:2, DVSI – Szeged 2:1, DVSI – Kecskemét II. 2:0
Helyosztók: DVSI – Kecskemét I. 0:2
A 7-12. helyért: DVSI – Kunhegyes 2:0, DVSI – Szeged III. 2:0
A 7. helyért: DVSI – Szeged I. 2:1
A DVSI csapata: Csányi T., Szabo P., Nemes G., Hibácsko M., Pap P., Tomanóczy Á., Zsiga K. Edzők: Tomanóczy Tibor, Kelemen István

Gyermek
Csoportmérkőzések:
DVSI – Szeged 2:0, DVSI – Sümeg 2:0, DVSI – Kecskemét 2:0, DVSI – Kunhegyes 2:0
Elődöntő: DVSI – Kaposvári Sportiskola 2:0
Döntő: DVSI – Kunhegyes 2:0
A DVSI csapata: Gephardt N., Kiss D., Sumblea G., Bauer A., Pádár K., Banai M., Dávid D., Krausz Á., Boldis P., Putra T. Edző: Kelemen István

(forrás: Dunaújváros Online)

Címkék: szeged dunaújváros röplabda utánpótlás dvsi

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr932437713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása