Horváth Ádám, az Extraligában szereplő Company Nyelviskola-Veszprémi RC férfi röplabdacsapatának liberója, máskülönben A Nagybetűs Alumni magazin főszerkesztője, aki az idei ARC plakátkiállításon a miniszterelnök képzelt Facebook-bejegyzéseivel bejutott a legjobb ötven alkotás közé.

Horváth Ádám azt mondja, csak hobbiból, önszorgalomból művészkedik, tervez óriásplakátokat, már amikor jut ideje rá a munkája, a tanulmányai és a röplabda mellett. A 24 éves fiatalember jelenleg a Pannon Egyetem hallgatója, az idei tanévben végez vezetés és szervezés mesterszakon, ezen kívül a Felelős Családi Vállalkozások Magyarországi Egyesületének ösztöndíjasa.

Az idei, 11. ARC óriásplakát-kiállításra Ádám először nevezett be, mindjárt két alkotással. Az egyiken a miniszterelnök képzelt Facebook-bejegyzéseit örökítette meg, ezzel bejutott a kiállított plakátok közé, a másikon pedig az országgyűlési választásokkal, egészen pontosan a kétharmados törvénnyel foglalkozik egy egészen különleges aspektusban, matematikailag közelítve a kérdéshez.

A Fenyőnek becézett sportoló még a középiskolában végezte el a felsőfokú multimédia-fejlesztő tanfolyamot, de a számítástechnika számára csak kedves időtöltést jelent, mert célja, hogy menedzsment-tanácsadó legyen. Igen komoly tervei vannak, rendszeresen indul a menedzsment-tanácsadó hallgatóknak kiírt tanulmányi versenyeken, és tavaly például a BME menedzsment-szakkollégiumának versenyén elnyerte a Telekom fődíját.

„A röplabda abban segít, hogy az iskola és a munka mellett megőrizzem szellemi és testi fittségemet – mesélte a liberójátékos. – Nemrégiben kitöltöttem egy személyiség-tesztet, ami szerint nyerő típus vagyok. A röplabdában percenként nyerhetsz a labdamenetek miatt, ami állandó pozitívumot jelent. Ráadásul csapatjáték, és az itt megtanultakat a szakmámban is napi szinten alkalmazhatom.”

Ádám olvasmányélményei sem hétköznapiak: jelenleg olyan könyvet olvas, amely a különlegesen kimagasló eredményeket elért emberekkel, csoportokkal foglalkozik, mint például a kanadai hokiválogatott vagy a New York-i zsidó ügyvédcsaládok.

„Tudatosan készülök a karrieremre, nagyon érdekel minden, ami a vállalatszervezéssel, vezetéssel, menedzsment-tanácsadással foglalkozik – folytatta Horváth. – Nagy öröm számomra az ARC plakátkiállításon elért siker. Nem tervezem, hogy ezután minden évben benevezek, csak akkor pályázom legközelebb, ha a mostanihoz hasonlóan jó téma megmozgatja a fantáziámat.”

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: veszprém röplabda extraliga vrc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr492374998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása