Elindult a bajnokság, és egy tartalmas felkészülési időszak után nagy reményekkel vágott neki az új idénynek a TEVA-Gödöllői RC. Az átigazolások és a tavalyi sérülések után a csapat részben megújult és átalakult. A két új, Nyíregyházáról érkezett játékos, Szakmáry Gréta és Merkószki Tünde egyaránt a kitűnő csapategységet dicséri, és a BSE, valamint a Vasas legyőzésére készül.

– Hogy érzik magukat Gödöllőn?
Szakmáry:
– Egy kicsit furcsa távol lenni Nyíregyházától, de eddig nagyon jól érzem magam.
Merkószki: – Nagyon jól érzem magam, tetszik a csapat és a város is.

– Mennyire erős a csapategység, és ez mennyiben segíti elő a felkészülést a rangadóra?
Merkószki:
– A csapategységünk szerintem nagyon jó, közel egykorú játékosok vagyunk, megértjük egymást, és ez szerintem nagyon sokban segíti a csapatot, és a felkészülést!
Szakmáry: – A csapategység nagyon fontos, hiszen ez segíthet továbblendíteni a csapatot egy-egy nehezebb szituáción, és azt hiszem, hogy a mi csapatunk ebben nagyon jó. Ez feldobja a hangulatot, javítja a felkészülést.

– A hétvégén két fontos meccse lesz a csapatnak, mire számítanak?
Szakmáry:
– Pénteken a BSE-vel, vasárnap a Vasassal játszunk. Két igen fontos mérkőzés! Nagy meccsek előtt állunk, biztosan nem lesz könnyű, de természetesen győzelmet várunk mindkét találkozótól. Remélem, felszabadultan, és a legjobb tudásunkkal fogunk játszani!
Merkószki: – A hétvégi duplaforduló nagyban meghatározza a szezon további részét, két nagyon jó csapattal találkozunk, biztosan kemény menet lesz, de én bízom a csapatban, és remélem, hogy a hétvégén a mi nevünk mellé kerül két győzelem.

A Gödöllő hétvégi programja
Október 15. péntek, 18 óra: TEVA-Gödöllői RC – BSE-FCSM
Október 17. vasárnap, 18 óra: Vasas Duna Autó Óbuda – TEVA-Gödöllői RC

(forrás: grcvolley.hu)

Címkék: röplabda gödöllő extraliga szakmáry merkószki

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr762373539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása