Lemondott a Sümeg RE elnöke

 2010.10.14. 16:56

Október 12-én, kedden lemondott Dörnyei László, a Sümeg Röplabda Egyesület elnöke. Elhatározása végleges, döntését nem indokolta. Az egyesület technikai vezetője, Rédei János rendkívüli elnökségi ülést hívott össze.

A klub vezetői Dörnyei Lászlónak megköszönik eddigi áldozatos munkáját, reménykednek benne, hogy egyesületi tagként továbbra is segíti az SRE munkáját. Az egyesület szabályzata szerint az új elnök személyéről közgyűlésnek kell döntenie, az előkészítő munkára jelölőbizottságot állítottak fel, amelynek tagjai: Kaposi Józsefné, Szabó Tamás és Petre Eduárd. A közgyűlést harminc napon belül kell összehívni. A közgyűlés összehívásáig az elnökség megbízta Rédei Jánost az elnöki teendők ellátásával is. Ebben az időszakban a technikai vezetői feladatokat továbbra is Rédei János látja el.

Címkék: sümeg dörnyei rédei

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr442371959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása