A férfi röplabda Extraligában nehéz ellenfél vár a Company Nyelviskola-Veszprémi RC-re, a dobogóra vágyó Dunaferr SE otthonában kell helytállnia Nyári Sándor edző alakulatának. A veszprémi szakvezető kertelés nélkül elismerte, a papírforma szerint egyértelműen a hazai együttes a szombati találkozó esélyese.

„Jó meccsre számítok – mondta Nyári Sándor. – Nagy bravúrra lenne szükségünk ahhoz, hogy esetleg megszerezzük a győzelmet. A Dunaújváros otthonában már az is rangot jelent, ha valaki szettet, szetteket tud fogni.” A VRC sérültjei közül Bánhegyi Istvánnal továbbra sem számolhat a csapat, viszont Tóth Tibor már teljes értékű munkát végzett a héten, és végre vállalni tudja a játékot is, ami mindenképp erősítést jelent a veszprémiek számára.

A férfi NB I-ben a Sümeg RE hazai pályán fogadja vasárnap 18 órakor a mezőny egyik leggyengébb együttesét, a Debrecent. „Semmi másra nem készülünk, csakis a győzelemre – közölte Rédei János technikai vezető, akit a hét közben Dörnyei László elnök lemondása után megbízták az elnöki teendők ellátásával is. – Remélhetőleg betegségek nem gátolják a csapatot, és teljes létszámban tudjuk fogadni a Debrecent.”

A női NB I-ben a Veszprémi Egyetem SC szombaton 16 órától a Szolnokkal meccsel az Egyetem utcában. „A Szolnok az NB I újonca –magyarázta Oláh János edző. – Meglepő, hogy már két győzelmet is szerzett, hiszen az Újbudát és az Egert is megverte. Nyári Virággal, a korábbi sokszoros válogatottal erősítette meg a keretét, de azt gondolom, egy ember nem tud minket megverni. Kötelező győzelmet várok, annak dacára, hogy a hetünk kicsit zűrös volt. Feladó nélkül edzettünk és Bodnár Rita is betegeskedett. Remélem, ma már teljes kerettel tudunk készülni.”

(forrás: Veszprém megyei Hírlap)

Címkék: veszprém oláh jános röplabda sümeg extraliga nyári sándor vrc vesc veszprémi rc veszprémi egyetemi

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr972371901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása