Számos hazai sportszervezet – így a BITT-Kaposvári NRC női röplabdásai – után a Vasas SC is gyűjtést szervez a vörösiszap-katasztrófa devecseri és a kolontári áldozatainak megsegítésére!

Az adományokat október 18. hétfőig várják a Vasas Sport Club számlaszámára (K&H 10400968-00017007-00000009), a megjegyzés rovatban fel kell tüntetni: iszapkárosultak. Továbbá hétköznap munkaidőben a Fáy utcai titkárságon fogadják az adományokat, míg hétvégén, a Szolnok elleni labdarúgó-mérkőzés ideje alatt a lelátókon levő büféknél lesznek kihelyezve gyűjtődobozok. Az összegyűlt adományt a jövő hét folyamán juttatják el a rászorulóknak.
 
A kezdeményezéshez csatlakozott a röplabdaszakosztály is. A károsultaknak szánt adományokat a csütörtöki, Nyíregyházi Főiskola SE, valamint a vasárnapi, TEVA-Gödöllői RC elleni mérkőzéseken fogadják a Folyondár utcában is, majd az összegyűlt adományokat hétfőn átszállítják a Fáy utcába, ahonnan eljutatják a károsultaknak.

Kérjük, aki teheti, a röplabdások közül is segítsen a rászorulóknak!

(forrás: vasasvolley.hu)

Címkék: röplabda vasas

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr912370092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása